Σάββατο 26 Απριλίου 2014

WOLF PEOPLE



  Πάει καιρός ...πάει καιρός από τότε που ανέβασα κάτι σε αυτό το blog.Είναι οι καταστάσεις και η καθημερινότητα που καμμιά φορά σε κάνουν να μην είσαι συνεπής ακόμα και απέναντι στα πράγματα που γουστάρεις.Life is killing my rock n roll που λένε.Θεωρητικά αλλά ίσως και πρακτικά ορισμένες φορές...anyway.
   Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που παίρνουν τη μουσική στα πολύ σοβαρά που λέμε..θέλω να πιστεύω πως είμαι ένας απ'αυτούς..
    Ξέρεις που όσο και να τρέχεις ,όσο και να τρελαίνεσαι πάντα θα βρεις χρόνο να απολαύσεις έναν ωραίο δίσκο που στην τελική θα σε φτιάξει και θα σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις.
   Μία απ'της πιο φευγάτες φετινές μου ανακαλύψεις είναι και οι WOLF PEOPLE,αγγλική μπάντα ενεργοί απ'το 2005.
  Αρχικά αφιερώθηκαν στην κυκλοφορία 7" δηλώνοντας ξεκάθαρα την φιλοσοφία τους.Πιστοί λοιπόν στο άναρχο 70'ς  πνεύμα  βάλθηκαν να υπηρετήσουν και αυτοί το rock το αληθινό με απίστευτα όμορφα αποτελέσματα.
  Το 2010 παρήγαγαν δύο εκπληκτικά album απίστευτης μουσικής ωριμότητας τα "Steeple" και "Tidings" για να φτάσουν το 2013 να κυκλοφορήσουν το από κάθε άποψη θεϊκό "Fain".Eάν έπρεπε σώνει και καλά να τους κατατάξουμε κάπου θα τους βάζαμε να κάνουν παρέα με τους GRAVEYARD και τους WITCHCRAFT,όχι ότι είναι κάποια κόπια των προαναφερθέντων.απλά βρίσκονται στο ίδιο σήμα πράγμα που σημαίνει πως η μουσική τους αποπνέει μια υπόγεια κακία ,υπηρετώντας το συναίσθημα της παραμυθίας χρησιμοποιώντας το folk ώπου το επιθυμεί μα και την ψυχεδέλεια για να εκφράσει τα φευγάτα όνειρά της.
   Μην περιμένεις να ακούσεις μουσάτο μπεκροstoner ή χασικλίδικη καφρίλα γιατί εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά...ταξιδιάρικες μελωδίες ,μια αισθητική στον ήχο που θα σου θυμίσει μέχρι και APHRODITES CHILD και φυσικά μια φωνή που πιο πολύ θυμίζει μεσαιωνικό βάρδο παρά αξύριστο rockstar.
   Επίσης να πω εδώ πως λίγο νόημα υπάρχει στο να σταθώ σε συγκεκριμένα τραγούδια και να τα ξεχωρίσω για να διευκολύνω την περιήγησή σου στο σύμπαν τους μιας που οι δίσκοι τους καταπίνονται ολόκληροι και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία...
Back to the origins we let the magic speak!!!!

WOLF PEOPLE-FAIN(2013)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (LIFER) ΚΑΡΝΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου