Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ASOMVEL - FULL MOON DOG (2007)





   Τυχαίες επιλογές...καμμιά φορά βγαίνουν σε καλό.Παρεβρισκόμενος πρόσφατα σε live event στο Κύτταρο επισκέφτηκα τον χώρο που είχε στειθεί το δισκάδικο της EAT METAL της διοργανώτριας εταρείας και μέσα στον χαμό από δίσκους το μάτι μου έπεσε πάνω σ'αυτό το διαμαντάκι.
   Οι ASOMVEL είναι μια αγγλική μπάντα η οποία αποτελεί τον ορισμό του underground συγκροτήματος.Είναι ενεργοί απ'το 1993 και συνεχίζουν ακόμα με μικρές αλλά γαμάτες κυκλοφορίες που δείχνουν πως η μπάντα το μόνο που ενδιαφέρεται να κάνει είναι να βγάζει γούστα.
   Το "Full Moon Dog" του 2007 είναι το τρίτο τους πόνημα,μετά από δύο demo και πρόκειται για ένα 10'' βινύλιο με άκρως προσεγμένο artwork (το εξώφυλλο σκίζει) και απίστευτη μουσική.Τα πέντε κομμάτια του είναι μια μίξη punk/metal αλητείας που γοητεύουν με την απλότητά τους και που φυσικά σε βουτάνε κατευθείαν απ'τα μούτρα.
  Ως βασικότερες επιρροές ξεχωρίζουν οι MOTORHEAD και οι THIN LIZZY σε ότι έχει να κάνει περισσότερο με το πως δομούνται τα κομμάτια και όχι σαν κοπιάρισμα ή μιμητισμός.
   Eπίσης κάνει που με κάνει να κρυφογελάω με ικανοποίηση είναι που τα φωνητικά σε φάσεις μου θυμίζουν COSMIC PSYCHOS.....χι χι χι!!!



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΚΑΡΝΑΡΗΣ (LIFER)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου