Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

MENACE (2012)








      Το Thrash το αληθινό κύριοι...
   Φρέσκο πράμα που ακόμα σπαρταράει από την Κρήτη.Οι MENACE με το πρώτο τους πόνημα μοιράζουν απλόχερα κλωτσομπουνίδια και φτιάχνουν moshpit ύμνους για καυλωμένους metallheads,αν δεν το'χεις με τη thrashίλα καλύτερα ασ'το,δεν θα σ'αγγίξει.
    To oldschool feeling βαράει κόκκινα και στα τρία τραγούδια του cd τους, η φωνή τρομοκρατεί αναλόγως,και η παραγωγή αν και θα μπορούσε να είναι καλύτερη δεν μας χαλάει γιατί βοηθάει στο χύμα της υπόθεσης(με την καλή έννοια).
   Το δεύτερο κομμάτι "Fatal Trust" με την sleazy εισαγωγή του και την φωνή να θυμίζει CELTIC FROST είναι μακράν το πιο αγαπημένο απ'τα τρία χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα άλλα υστερούν σε κάτι.
    Εδώ με σοβαρό τόνο θα ήθελα να προσθέσω πως τα riff σκοτώνουν, το drumming δεν είναι απλό "κουλαμάρα τούπα-τούπα" και πως αν η κραυγή στην αρχή του "Μentally ill" είναι πραγματική ο τύπος κουβαλάει πολλά κιλά αρχίδια.....
  

   Μπορείτε να επικοινωνήτε με την μπάντα στην σελίδα τους στο facebook:


και καλό θα ήταν ,όσοι ενδιαφέρεστε, να παραγγείλετε cd και μπλουζάκι, αν πραγματικά θέλετε να τους στηρίξετε στο ξεκίνημά τους .Εγώ πάντως το έκανα και το πακέτο που παρέλαβα μου έφτιαξε τη μέρα.....

THRASH 'TILL DEATH !!!




ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΝΑΡΗΣ (LIFER)


3 σχόλια:

  1. η κραυγη ειναι αληθινη πιστεψε με!!κ που να βλεπες κ προβα!!θα μενες ατριχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε αγόρασα το cd τους και ομολογώ ότι δεν περίμενα να πάθω τέτοιο κακό....τα παιδιά τα σπάνε εάν υπάρξει καμμία περίπτωση για live στην Αθήνα θα ήταν τέλεια φάση....τα συχαρίκια μου στον τραγουδιάρη προσωπικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή