Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

BAND OF SPICE -FEEL LIKE COMING HOME (2010)




        Το διαμαντάκι αυτό βγήκε πριν περίπου τρία χρόνια.Προσωπική υπόθεση του Spice ,μικρός θεούλης και πρώην frontman των SPIRITUAL BEGGARS.Γενικότερα η δισκογραφία του τύπου  είναι γι'αυτόν απ'ότι φαίνεται εντελώς προσωπική υπόθεση εννοώντας πως όλες οι δουλειές που έχει κάνει βγάζουν μια ειλικρίνεια πρωτοφανή για τα δισκογραφικά δεδωμένα του σήμερα.Ο Spice φίλε είναι μουσικός παλιάς κοπής.
        Επέλεξε να αφήσει τους BEGGARS λίγο πριν γίνουν τεράστιοι και από τότε δισκογραφεί μόνο όταν έχει κάτι να πει και μουσικά αλλά και στιχουργικά ακροβατώντας έτσι στα όρια του underground κατά κάποιο τρόπο.
       Το "Feel like coming home" δεν είναι ένα stoner άλμπουμ με την γνωστή έννοια του όρου αλλά είναι ένα απλά γαμηστερό rock άλμπουμ με βάση του τις απίθανες μελωδίες,τους εντελώς προσωπικούς και συνάμα γαμάτους στίχους (ποιητική αλητεία!!) και την σήμα κατατεθέν φωνάρα του.
     Τα τραγούδια αποτελούν γενικότερα  ένα τέλειο σύνολο,προσωπικά όμως ξεχωρίζω το "Last Day" με το ταξιδιάρικο σαξόφωνο,το "Εmptiness" ένα βαρίδι αλά παλαιά....το "New Frontier" για τα κρύα βράδια του χειμώνα και φυσικά το εναρκτήριο κομμάτι του δίσκου το "Dear Lord" για την υπόγεια τσαντίλα του.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (LIFER) ΚΑΡΝΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου